Contact en bereikbaarheid

Adres

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi
Zwarteweg 14A
1412 GD Naarden

T 06-52 01 25 38
M info@stottertherapiehetgooi.nl

Wanneer ben ik aanwezig?

Stottertherapie het Gooi in Naarden-Bussum plant behandelingen in principe in op maandag, dinsdagmiddag en vrijdagochtend.

Voor vragen, het maken en afzeggen van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-52 01 25 38. Als ik de telefoon niet opneem, kunt u een boodschap inspreken op de voicemail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De voicemail staat ook in de weekenden en ’s avonds aan. Daarnaast kunt u mij via de mail bereiken op info@stottertherapiehetgooi.nl.

Contact

Route

U kunt de route naar de Zwarteweg 14A in Naarden gemakkelijk vinden in een routeplanner, zoals Google Maps (per auto, trein en te voet). Klik hiervoor onderstaand op ‘Routebeschrijving’.

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi is op loopafstand van station Naarden-Bussum.

Als u voor de eerste keer komt

Het praktijkadres is Zwarteweg 14A in Naarden, maar onze ingang is aan de achterkant van het pand. Als u voor het pand staat, loopt u rechtsom, langs de dierenarts, de Jacobus Verhoeflaan in en neemt u de eerste steeg aan uw linkerhand (voor huisnummer 2). U ziet in de steeg ook een bord van de praktijk. U komt dan via de achtertuin bij de ingang.

Komt u op de fiets? Wilt u deze dan aan de voorkant van het pand in het fietsenrek stallen en even omlopen?

De praktijk zit in de buurt van een drukke spoorwegovergang, waarvan de bomen lang dicht kunnen zijn. Houdt u hier rekening mee.

Als u door de achterdeur binnenkomt (entree), staat u direct in een kleine wachtkamer. Ik haal u hier op. Het toilet is links achter de deur naar de gang.

Parkeren

Direct voor Praktijk voor Stottertherapie het Gooi zijn vijf parkeerplekken (betaald). In de directe omgeving van de praktijk is het verder alleen parkeren voor vergunninghouders. De praktijk zit aan de rand van dit gebied. Mocht er geen parkeerplek vrij zijn voor de deur, dan adviseer ik u de Zwarteweg verder af te rijden. Na ongeveer 100 meter kunt u vrij parkeren. Let op de bordjes.

Op onderstaand kaartje krijgt u een beeld van betaald parkeren in Naarden-Bussum (klik erop voor vergroting).

Betaald parkeren Naarden-Bussum