• Contact

Contact en bereikbaarheid

Adres

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi
Huizerweg 54
1402 AD Bussum

Praktijk voor Stottertherapie is gevestigd in Heart House, op de eerste verdieping van de villa.

T 06-52 01 25 38
M info@stottertherapiehetgooi.nl

Wanneer ben ik aanwezig?

Stottertherapie Het Gooi plant behandelingen voornamelijk in op maandag en in onderling overleg soms incidenteel op woensdagochtend of vrijdagochtend.

Voor vragen, het maken en afzeggen van afspraken is de praktijk telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-52 01 25 38. Als wij de telefoon niet opnemen, kunt u een boodschap inspreken op de voicemail. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Contact

Route

U kunt de route naar Huizerweg 54 in Bussum gemakkelijk vinden in een routeplanner, zoals Google Maps (per trein; auto of per fiets). Klik hiervoor op onderstaande Routeplanner.

Als u voor de eerste keer komt

Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de achterzijde van het pand (zie Parkeren). Als u de bordjes Heart House volgt, komt u via de zijkant van het pand bij de hoofdingang. Hier kunt u links door de deur naar de centrale hal. Aan uw rechterhand is een kapstok in de lange gang. Gaat u in de centrale hal rechtdoor langs de trap, dan komt u in het Heart café. U kunt hier plaatsnemen en u wordt de eerste keer door mij opgehaald.

Praktijk voor Stottertherapie is gevestigd op de eerste verdieping van de villa en per trap bereikbaar. Houdt u er rekening mee dat het toilet op de begane grond is. Ik adviseer dan ook om voor de start van het consult met kinderen eerst even het toilet te bezoeken. U vindt het toilet door in de centrale hal de linkergang voor het Heart café in te gaan (volg het bordje ‘Villa’). U gaat door een deur, langs de keuken. U komt bij het trappenhuis; naast de trap is vervolgens het toilet.

Parkeren

Praktijk voor Stottertherapie het Gooi is gevestigd in Heart House, op de eerste verdieping van de villa in kamer 2.03. Het Heart House ligt centraal in Bussum tussen station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (1,8 km) en vlakbij de A1.

U kunt parkeren aan de achterzijde van het pand. U vindt de inrit naast Huizerweg nummer 58 (tandartspraktijk). Hier is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor kortdurend parkeren. Houdt u er rekening mee dat het parkeerterrein vol kan zijn. In dat geval kunt u op de Huizerweg betaald parkeren. Als u het niet bezwaarlijk vindt om iets verder te lopen, kunt u ook in één van de zijstraten van de Huizerweg gratis parkeren of bij de Voormeulenweg (op ongeveer 5 minuten lopen van het Heart House).